Klanten geven ons een score van 5/5

Vroedvrouwen van Nieuw Leven

Wie zijn wij?

Jana Meiresonne

Jana is de oprichtster van de praktijk en mama van dochters Léonie en Marie-Lou. Ze deed stage en vrijwilligers werk in Zanzibar en studeerde af in 2016.

In 2019 volgde ze de opleiding als draagconsulent. Voor de start van de zelfstandige praktijk was ze werkzaam in de thuiszorg, materniteit en operatiekwartier in het ziekenhuis te Deinze.

Jana is de coördinator binnen Nieuw leven. Je kan haar op de werkvloer terugvinden voor de prenatale, postnatale en arbeid begeleidingen thuis en in het ziekenhuis.

vroedvrouwjana@praktijknieuwleven.be

Mieke Van Eenaeme

Mieke haar droom om vroedvrouw te worden startte al vanaf 8-jarige leeftijd!  Mieke deed een buitenlandse stage van een aantal maanden in Malawi (Afrika) en studeerde af in 2020. In 2021 behaalde Mieke haar eerste certificaat als draagconsulente.

Een jonge, gepassioneerde en enthousiaste vroedvrouw die instaat voor de prenatale en postnatale begeleiding. Verder kan je Mieke ook zien tijdens de arbeid begeleidigen thuis en in het ziekenhuis.


vroedvrouwmieke@praktijknieuwleven.be

Chloé Saelens

Chloé woont samen met Jasper. Ze deed enkele maanden stage in Benin en studeerde af in 2019. Na haar studies startte chloé bij Nieuw Leven. Ze werkt ook nog in Az Alma Eeklo. Momenteel studeert Chloé nog om een extra diploma op zak te hebben als verpleegkundige.

Chloé zie je naast haar werk in het Az Alma Eeklo, vooral tijdens prenatale en postnatale begeleidingen binnen Nieuw Leven.
 

vroedvrouwchloe@praktijknieuwleven.be

Sofie Van Hanegem

Sofie van Hanegem is 22 jaar en studeerde af in 2020 aan de opleiding Vroedkunde aan de Artevelde Hogeschool Gent. In het laatste jaar mocht ze op buitenlandse stage naar Cambodja, dit beviel haar zo goed dat ze graag meer ervaring wilde opdoen in het buitenland. Vlak na haar studie vertrok ze naar Tanzania om vrijwilligerswerk en hielp ze veel Tanzaniaanse baby'tjes op de wereld. 

Nu eenmaal terug gaat Sofie met veel enthousiasme aan de slag als vroedvrouw bij Nieuw Leven

vroedvrouwsofie@praktijknieuwleven.be

 

Leonie Vermersch

Leonie is een 22-jarige enthousiaste vroedvrouw uit Assenede. Tijdens haar studies aan de Artevelde Hogeschool Gent werd duidelijk dat haar hart in de verloskunde lag.

Ze trok in haar laatste jaar naar Nederland als buitenlandse stage waar ze veel nieuwe inzichten en kennis heeft opgedaan. In oktober 2021 kreeg ze het voorrecht om bij ons stage te doen, dit heeft haar de kriebels gegeven om in de eerste lijn aan de slag te gaan. Leonie is ook werkzaal in het AZ Alma Eeklo op de materniteit.

vroedvrouwleonie@praktijknieuwleven.be

 

Waarom kiezen voor ons?

Persoonlijk contact

Goede verstandhouding

Werken binnen de conventie

Workshops in kleine groepjes

Heb jij nieuw leven in het vooruitzicht en zoek je een vroedvrouw?