GRATIS WEBINAR 30/11: Met meer zelfvertrouwen starten aan flesvoeding

Vroedvrouwen van Nieuw Leven

Wie zijn wij?

Jana Meiresonne

Jana is de oprichtster van de praktijk en mama van dochters Léonie en Marie-Lou. Ze deed stage en vrijwilligers werk in Zanzibar en studeerde af in 2016.

In 2019 volgde ze de opleiding als draagconsulent. Voor de start van de zelfstandige praktijk was ze werkzaam in de thuiszorg, materniteit en operatiekwartier in het ziekenhuis te Deinze.

Jana is de coördinator binnen Nieuw leven. Je kan haar op de werkvloer terugvinden voor de prenatale, postnatale en arbeid begeleidingen thuis en in het ziekenhuis.

vroedvrouwjana@praktijknieuwleven.be

Emily De Clercq

Ik leerde vroedvrouwenpraktijk Nieuw Leven kennen toen ik zwanger was van mijn eerste kindje. Ik was op zoek naar een vroedvrouw die me kon helpen om de mama te worden die ik graag wilde zijn.

Ondertussen is mijn zoontje Lewis 1 jaar. Ik voel me op en top mama en geniet enorm van het ouderschap. Door te ervaren wat een vroedvrouw kan betekenen, merkte ik hoe belangrijk dit is voor aanstaande mama’s. De zorg voor mama’s en baby’s gaat veel verder dan de dagen in het ziekenhuis. Het resultaat is dat ik de overstap maak ziekenhuisvroedvrouw in Deinze naar vroedvrouw in Praktijk Nieuw Leven.

Vol enthousiasme en energie combineer ik mijn werk als vroedvrouw met een job als dansleerkracht in het kunstonderwijs. Ik begeleid jullie graag in de pre- en postnatale periode en helpt jullie zo de ouders te worden die jullie graag willen zijn.

vroedvrouwemily@praktijknieuwleven.be

 

 

 

Waarom kiezen voor ons?

Persoonlijk contact

Goede verstandhouding

Werken binnen de conventie

Workshops in kleine groepjes

Heb jij nieuw leven in het vooruitzicht en zoek je een vroedvrouw?

Vroedvrouwenpraktijk Nieuw Leven
Groenplein 8
9060 Zelzate 

Telefoonnummers
Jana: 0478 76 06 96

Emily: 0471 59 23 48

E-mail
info@praktijknieuwleven.be

Vind ons ook op